Maso a jeho uskladnění.
Jaké moc jsou výhodné plastové přepravky na maso a proč se v masovém průmyslu nepoužívají jiné přepravky. Jsou nějaké takové, které by mohli nahradit plast a byli stejně, anebo ještě lépe kvalitní než samotné plastové přepravky. Plastové přepravky jsou pro samotné řezníky, kteří se každý den věnují bourání, řezání a porcování masa, velkými pomocníky. Bez nich by to bylo o hodně složitější. Zatím se nenašel ideálnější materiál, který by se v této práci osvědčil víc než samotný plast. Ani sklo, kov nebo nedej bože dřevo.
Plast má v tomto směru spoustu kladných vlastností a rádi vám je přiblížíme více. Samotný plast je velmi kvalitní pevný materiál, který unese i velké množství. Teď mluvíme o hmotnosti. Takže samotné přepravky, dokáží přepravit i velké kusy masa a nedojde k prasknutí nebo přetížení. To je jedna z prvních velmi kladných vlastností. Druhou je samotná hygiena, která musí být v potravinovém průmyslu dodržována. Jedná se soubor hodně podrobných nařízení, které musíte dodržovat, když chcete pracovat s masem, které se bude prodávat nebo nabízet lidem. V tomto má skvělé vlastnosti, protože samotný plast se dá jednoduše umýt a je zase jako nový.
Nevadí, že vám do něj z masa vyteče krev nebo šťáva. Nic z toho se do přepravky nevsaje. Tento materiál je k tomu zcela odolný a tak je tou pravou volbou. Přece jenom samotné maso je hodně mastné a teče z něj dost vody a krve. Můžete tak bedny používat stále do kola. Jen je stačí pečlivě umýt a je hotovo. Tyto přepravky jsou i dobře skladovatelné. Jsou vyrobeny tak, že se jednoduše dají skládat na sebe a tak nezabírají příliš místa. Krásně zapadnou jedna do druhé a zajistí tak bezpečí při převozu masa nebo při skladování v chladících boxech, nebo mrazácích. Na většinu z nich jsou dělány i víka, kdyby bylo potřeba přepravku uzavřít. Tyto bedny mají jenom výhody a nic se jim nevyrovná.